سخت‌کوش‌ترین مردم جهان در کدام شهرها زندگی می‌کنند؟

سخت کوش2

هنگامی که خسته از کار باز می‌گردید و معتقدید کسی به اندازه‌ی شما در روز فعالیت کاری نداشته، به این موضوع نیز فکر کرده‌اید دیگر افرادی در این جهان هستند که شاید چندین برابر شما در سال کار می‌کنند؟
می‌دانید تعداد مرخصی‌ها و تعطیلات بسیاری که شما در طول ماه و سال داشته‌اید برای کارکنان برخی از شهرها ممکن است تنها ۱۲ روز در سال باشد؟ بله، شهرهایی در دنیا وجود دارد که به واسطه‌ی مردم سخت‌کوش خود شناخته شده هستند. با امروزین همراه باشید تا با شهرهایی که سخت‌کوش‌ترین مردم جهان را دارند آشنا شوید.
۱. هنگ‌کنگ
شهروندان هنگ‌کنگ لقب سخت‌کوش‌ترین مردم جهان را به خود اختصاص داده‌اند. در این شهر افراد سالانه ۲۶۰۶ ساعت کار می‌کنند.
در گزارشی از UBS که الگوهای کار و درآمد را در ۷۱ شهر جهان بررسی می‌کند اشاره شده، «همه‌ی افرادی که اشتیاق وافر به کار دارند یا به عبارتی معتاد به کار هستند باید به هنگ‌کنگ نقل مکان کنند!‌ در این شهر میانگین ساعات کاری در هفته بیش از ۵۰ ساعت است و سالانه تنها ۱۷ روز مرخصی (باحقوق) به کارمندان تعلق می‌گیرد.»
در مقایسه با هنگ‌کنگ، مردم پاریس سالانه ۱۶۰۴ ساعت کاری ثبت می‌کنند. دقیقاً هزار ساعت کمتر از ساکنان هنگ‌کنگ، یعنی مردم پاریس حدوداً هفته‌ای ۳۵ ساعت کار می‌کنند.
۲.بمبئی
پایتخت اقتصادی، تجاری و تفریحی هند، پرجمعیت‌ترین شهر آن بمبئی است. تمامی فعالیت‌های تجاری و مراکز بانکی هند در این شهر متمرکز بوده و افراد بسیاری روزانه به امید یافتن فرصتی برای کار به این شهر مهاجرت می‌کنند.
مومبای، یا همان شهر قدیم بمبئی از پرجمعیت‌ترین شهرهای جهان به شمار می‌رود. طبق پژوهش‌های UBS، همچنین دومین شهر سخت‌کوش در جهان نیز است.
میانگین فعالیت کارکنان در این شهر سالانه ۲۲۷۷ ساعت است.
۳. مکزیکوسیتی
طبق گزارش‌های سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، شهر مکزیک به داشتن طولانی‌ترین ساعات کاری شهرت دارد. پس چندان عجیب نیست که ساعات کاری در این پایتخت ۲۲۶۱ ساعت ثبت شده باشد.
شهر مکزیک مهم‌ترین مرکز سیاسی، فرهنگی، تحصیلی و اقتصادی مکزیک و حتی از مراکز مالی مهم در امریکا به شمار می‌آید.
این رقم با میزان ساعات کاری در شیکاگو که فعال‌ترین شهر در ایالات متحده بوده و کارکنان ۲۰۳۰ ساعت سالانه کار می‌کنند باز هم تفاوتی قابل ملاحظه دارد.
۴. دهلی نو
پایتخت هند تبدیل به پایتخت آرزوهای جمعی مردم آن در مد، تجارت، دولت و دیگر مسائل مدنی شده است.
ساکنان دهلی نو ۲۲۱۴ ساعت در سال کار می‌کنند، به این شکل ثابت می‌شود که بمبئی تنها شهر هندی با فرهنگ ساعات کار طولانی نیست.
۵. بانکوک
سالانه ساکنان شهر بانکوک، پایتخت تایلند، به طور متوسط ۲۱۹۱ ساعت کار کرده و تنها برای ۹ روز تعطیلی مرخصی باحقوق دریافت می‌کنند. البته، کارکنان ۱۶ تعطیلی عمومی در کل سال دارند، که در مجموع پنج هفته مرخصی باحقوق خواهند داشت.
۶. دبی
دبی به دلیل داشتن آسمان‎خراش‌های سر به فلک کشیده شهرت دارد. اما اغلب مردم ممکن است اطلاعی از سخت‎کوشی ساکنان آن نداشته باشند. در این شهر سالانه هر فرد میانگین ۲۱۸۶ ساعت کار کرده و ۳۰ روز مرخصی باحقوق علاوه بر تعطیلات عمومی دریافت می‏‌کند.
۷. نایروبی
شهر نایروبی که عنوان پایتخت سافاری قاره‌ی آفریقا را به آن داده‌‌اند، شهری مدرن است که به طور همزمان جاذبه‌های حیات وحش و تفریحات توریستی در شهر را برای مسافران به ارمغان می‌آورد.
کارکنان در پایتخت کنیا، یعنی نایروبی ۲۱۴۸ ساعت در سال کار می‎کنند. همچنین ۲۲ روز مرخصی باحقوق دارند.
۸. تایپه
ساکنان پایتخت تایوان، شهر تایپه برای کسب درآمد سخت تلاش می‏‌کنند و سالانه ۲۱۴۱ ساعت کاری برای آنها ثبت می‎شود.
۹. جاکارتا
ساکنان جاکارتا، پایتخت اندونزی، میانگین ۲۰۱۲ ساعت در سال کار می‏‌کنند. همچنین کمترین میزان تعطیلات کاری در جهان به این شهر تعلق گرفته است: تنها دوازده روز در سال. البته، تنها در شهرهایی مانند شانگهای، پکن و بانکوک می‎توان تعطیلاتی از این کمتر دید.
۱۰. بوگوتا
در آخر فهرست سخت‎کوش‌ترین شهرهای جهان پایتخت کلمبیا یعنی بوگوتا قرار دارد.
میانگین ساعات کاری یک فرد در این شهر سالانه ۲۰۹۶ ساعت است.
منبع: کجارو

 

Check Also

مجسمه اسرارآمیز بودای بزرگ در کوه داگوانگ مینگ چین

  چین کشوری است که به واسطه ی مکان های دیدنی و تاریخی بسیار زیاد …