مشخصات ظاهری:
بدن پوشیده از پرهای سراسر سفید یکدست می باشد، نوع نر طاووس سیلور همانند پسرعموهای رنگی اش دارای دم بلند زیبا و باشکوهی است که واجد گلهای چشمی شکل به رنگ پوشش بدن می باشد ، طول دم نسبت نزدیکی با سن پرنده نر دارد و هرچه سن طاووس بیشتر باشد طول پرها در نواحی دم بیشتر است، طول دم در طاووس های نر سفید بالغ تا ۵/۱متر می رسد که با احتساب طول بدن و طول پرهای دم، اندازه طاووس تا ۵/۲متر می رسد. پوست صورت بدون مو، سفید و بر روی سر دارای کاکل پرچمی شکل به رنگ سفید است.آواز خواندن این نژاد طاووس همراه با صدای بلند می باشد.
تغذیه:
طاووس ها پرندگان میوه خوار و دانه خوار هستند و میوه ها و سبزی ها در طبیعت جیره غذایی این پرنده را تشکیل می دهند. بهترین شیوه تغذیه برای طاووس نژاد سفید همانند دیگر انواع طاووس در اسارت تغذیه با دان مرغداری(ذرت و…)، انواع دانه غلات، کنسانتره، میوه جات و سبزیجات تازه می باشد.
محل نگهداری:
طاووس ها به خصوص طاووس های نر پرندگان بزرگ با پر و بال و دم بلند می باشند از این رو نیاز به فضای بزرگ و مناسب برای زندگی دارند ، فضایی به مساحت حداعقل ۱۲متر مربع به بالا برای یک جفت طاووس نر و ماده مناسب است ، بدیهی است هر چه فضای محیط زندگی طاووس بزرگتر باشد بهره وری بیشتری از لحاظ زاد و ولد ، تکثیر و همچنین حفظ سلامت این پرنده ها دارد.
سن بلوغ:
سن بلوغ در جنس نر طاووس در حدود ۳ سالگی می باشد ، این سن اوج شکوه و رشد پرها به خصوص در نواحی دم است. بلوغ در جنس ماده در حدود سن ۲ سالگی می باشد.
زاد و ولد و تعداد تخمگذاری:
در شرایط طبیعی فصل جفت گیری از اوایل بهار آغاز می شود و در صورت شرایط آب و هوایی و تغذیه ای مناسب تا پنج دوره تخمگذاری ادامه پیدا می کند، در هر دوره ۸ تا ۱۲ تخم می گذارد و جوجه ها بعد از ۲۵ تا ۲۸ روز سر از تخم در می آورند.