آیا به دنبال راههایی برای بهبود روابط عاطفی و لذت بخش تر کردنش در خانوادتون هستین؟ “آلیسون اسچفر” (نویسنده و مربی والدین) و “ماریون گورتز” (درمانگر رابطه) ۱۰ روش برای ارتقای ارتباط با خانواده و بچه هاتون پیشنهاد میدن.
- سرگرمی ها و بازی های جذاب و خنده دار پیدا کرده و با خانوادتون انجام بدین.
- با همدیگه برای گردش در طبیعت بیرون برید و جاهای جدیدو تجربه کنین.
- بیش از اندازه ظرفیت خودتون کار نکنین، در تقومتون دوره هایی که کاری ندارین رو علامت بزنین و استراحت کنین تا نیروی تازه ای برای خانواده داشته باشین
- برای ارتقای رابطه با همسرتون راههای جدیدی پیدا کنین. هر رابطه ای احتیاج به نگه داری و رشد و پرورش داره. اینکار برای بچه هاتونم سودمنده پس احساس گناه نکنین، هفته ای یکبار یا هر دو هفته یکبار با همسرتون تنهایی بیرون برید و وقتی رو باهم بگذرونید.
- با همدیگه راجع به اینکه چطوری غذاهای سالمتری بخورین صحبت کنین. هدف گذاری کنین، مثلا همه ی مواد غذایی ناسالم رو با برنامه ریزی به آرامی در طول سال حذف کنین. مواد غذایی که برای خانواده بهترن پیدا کنین.
- بیشتر وقتتون رو کنار خانواده بگذرونین و کنارهم غذا بخورین. باهم بودن خیلی برای زندگیتون مهمه. اگه نمیتونین بیشتر از دوبار در هفته اینکارو انجام بدین، یه صبحانه خانوادگی ترتیب بدین تا همه اعضای خانواده کنار هم جمع بشن.
- درباره مذهب و دین با خانوادتون صحبت کنین و اونا رو به مکانهای مقدس محل زندگیتون ببرین.
- با هم به گفتگو بشینین و درباره اینکه به عنوان یه خانواده چجوری باهم کنار میاین حرف بزنین، ببینین که کسی از اعضای خانواده مسئله ای داره که بخواد درباره اش صحبت کنه.
- همدیگه رو همونجوری که هستین بپذرین. هر یک از اعضای خانواده یه مسئله خصوصی یا چیزی مخصوص به خودش داره که ممکنه باعث آزار دیگری بشه، اما با پذیرشش میتونید حلش کنین. مثلا شاید تصمیم بگیرین از بهم ریختگی اتاق پسرتون به خاطر اینکه پسر خوبیه چشم پوشی کنین.
- .به این فکر کنین که چطور از اعضای خانوادتون قدردانی و تشکر کنین تا احساس ارزشمند بودن کنن. مثلا هر پنجشنبه یا جمعه که کنار هم جمع میشین یه بازی ترتیب بدین که در اون هر نفر از نفر کناریش تعریف کنه و یه صفت خوبشو که خودش دوست داره بگه.
هر زمان که شروع به پیدا کردن روشهای جدید بکنین عالیه.
- با تنظیم یه مهمونیه خانوادگی شروع کنید.
- زمانی رو در نظر بگیرید که همه بتونن باهاش کنار بیان (همسر، بچه ها، خودتون).
- ازشون بخواین که درباره اهدافشون برای اون سال حرف بزنن و اینکه دوست دارن اون سال شما براشون چیکار کنین. مثلا شاید پسر ۱۴ سالتون بخواد بیشتر استقلال داشته باشه، یا خودتون صبحا با جر و بحث کمتر بچه ها رو راهی مدرسه کنن.
- دور هم جمع شدنای خانوادگی رو در جاهای آرومی مثل اتاق پذیرایی یا آشپزخونه ترتیب بدین که حواس پرتی بوجود نیاد، تلویزیون رو خاموش کنین و از بچه ها بخواین که لپ تاپ و بقیه وسایل الکترونیکیشون رو خاموش کنن.
- مطمئن شین که همه احساس خوبی از رسیدن به اهداف خانوادگی که تعیین کردین دارن و برای رسیدن بهش تلاش میکنن.
- وقتی همه ی اهداف رو تعیین کردین اونا رو بنویسین و جایی بچسبونین که همه ببینن.
- و هر هفته یا هر ماه میزان پیشرفت خودتون رو از این طریق ببینین.
منبع: canadianliving